OM GRUNDAREN

Idén till NEWaste fick grundaren Susanne-Kikki Israelsson under sin tid i Kina, landet där cykeln är det mesta använda av alla transportmedel. Hit flyttade hon 2006 med sin familj och det var här alla hennes idéer om cykelmode och cykelaccessoarer fick fart och snart rullade på i full spinn.

”Jag saknade accessoarer med enhetlig design och smarta funktioner som skulle göra produkterna ännu mer praktiska och användarvänliga”

Med 23 års erfarenhet av design, produkt- och affärsutveckling för heminredningsföretaget IKEA, tog det inte lång tid för Susanne att förvandla en god tanke till färdiga produkter. Och hon om någon vet hur viktigt det är med detaljerna. Mycket tid har därför lagts på utveckling, material och snillrika lösningar. Inget har lämnats åt slumpen. NEWaste är nu till för dig som vill hänga på trenden som blivit en världsrörelse, att cykla. Och som uppskattar god design, utan att man behöver göra avkall på funktion och kvalitet.

”Jag är övertygad om att cykeln blir allt viktigare för allas hälsa, vår egen men också jordens. Cykeln är världens bästa transportmedel och NEWaste vill göra det enklare för dig att ta cykeln oftare. Vi vill få hela världen att cykla”