ALLTID REDO FÖR EN TUR

Vi har alltid dig i tankarna när vi utvecklar våra cykelaccessoarer. I alla lägen. Både när det regnar och när solen skiner. Vi vill att cykeln skall vara det självklara valet oavsett väder. För oss finns det bara bra cykelväder. Och så vill vi att du syns ordentligt när du cyklar i mörker. Med rätt utrustning och rätt kläder kommer du och din cykel alltid att trivas ihop. Det handlar om att få ut det optimala av cykelturen. Cykeln ska bli din bästa vän på vägen.

FUNKTIONER

NEWaste grundades 2012 av entreprenören Susanne-Kikki Israelsson. Hon har skapat produkter som kommer att supporta dig på ett helt nytt sätt när du cyklar. Du kommer att känna igen de typisk skandinaviska designelementen som funktion, kvalitet och hållbarhet. Men du hittar också massor av smarta detaljer som gör din cykling både bekvämare och roligare.

Det kan gälla handtagen som hjälper dig att hålla ponchon på plats mot styret, huvan som kan justeras så du alltid har fri sikt åt alla håll, massor av reflexer som gör dig synlig i mörkret, mikrofiber i sadelöverdraget som gör att du håller dig både torr och varm, den vattentäta väskan med lock för att skydda dina tillhörigheter. Till och med förpackningen till våra produkter har en viktig funktion. När du hänger den på din cykel fungerar den som en rörlig reflex och ser till att ingen missar att här kommer du, även om det råkar vara mitt i natten.