Cykla i mörker en säkrare verksamhet…

 

Glow-in-the-dark cykel ger större nattetid säkerhet

Med syfte att göra ryttare mer iögonfallande på vägen, Kilo Glow modellen från Pure Fix Cycles har en glöd-in-the-dark frame.

alttext

United States 15e augusti 2012Transportfordon.
Vi har redan sett ansträngningar för att cykla i mörker säkrare aktivitet med Revolights LED-system för belysning av hjulen på cyklarna. Med syfte att göra ryttare ännu mer iögonfallande på vägen, den Grönt glödmodell från Pure Fix Cycles har en glöd-in-the-dark frame.

Den cykel ram och hjul är belagda i en mycket reflekterande, glöd-in-the-dark färg som aktiveras när den utsätts för solljus – en timme i dagsljus ger mer än en timme för nattanvändning, enligt tillverkarna. Kunden kan välja att ha en glöd-in-the-dark frame, hjul eller båda, och det finns också alternativ för att inkludera en fluorescerande styret set. Cykeln är fast-växel och är så anpassningsbar som övriga modeller från Pure Fix Cycles, finns i fem storlekar från 47cm till 61cm, till ett grundpris på USD 399.

Denna till synes enkla, men effektivt, säkerhet Dessutom är också erbjuds av Superb Cykel, vars USD 1600 modellen har självlysande ramar, fälgar, och styret som standard. Finns för närvarande i USA, kan du replikera denna idé i ditt land?

Via http://www.springwise.com